fbpx
Новини

Водещи специалисти от IT сектора с безплатна лекция в Пловдив

Лектори от водещи компании от бранша ще разкажат за най-популярните технологии и тенденции при бизнес софтуера, които осигуряват средата за функциониране на съвременните компании пред студентите от Факултет по икономически и социални науки към ПУ „Паисий Хилендарски“.

Това е поредният безплатен семинар, който ERP Academy организира в различни университети в страната с единствената цел да разпространи знанието и да достигне до максимално голям брой хора. Събитието ще се проведе на 10 май от 13:00 часа в 7-ма аудитория във Факултет по икономически и социални науки към ПУ „Паисий Хилендарски“ – Ректорат, а темата ще бъде „Запознаване с ERP, BI и CRM“.

Enterprise Resource Planning (ERP) e софтуер, който управлява интегрирано всички ресурси на едно предприятие. Освен цялостни фирмени информационни системи, днес ERP системите по същество се разглеждат като бизнес платформи. По тази тема ще говори Димитър Димитров – Търговски директор на ERP.BG.

Лекция за BI технологии и приложения ще изнесе Бояна Иванова Ликоманова-Димова от Balkan Services. Business Intelligence (BI) е набор от технологии и приложения, чрез който се събират, анализират и визуализират големи количества сурови данни, за да се превърнат в полезна информация в помощ на бизнес потребителите.

Customer Relationship Management (CRM) е приложен софтуер за организации и предприятия, който управлява взаимодействието с настоящи и бъдещи клиенти. Системата автоматизира и интегрира функциите по продажби, маркетинг и поддръжка в рамките на организацията.Темата за CRM ще представи Aнастас Шопов от Тeam Vision Bulgaria.

За повече информация и записване посетете следния адрес: LINK