fbpx
Новини

ERP Academy и Balkan Services поемат таксите за участие на студенти по бизнес софтуер за конференцията „2017 o’clock – Time to shoot your business to the Cloud(s)

„Облачните технологии вече са задължителна част от портфолиото на всяка уважаваща себе си ИТ компания. Много от мениджърите у нас избягват да използват Облачни приложения за бизнеса си, защото понятието „Облак“ звучи несигурно и неизвестно, по-скоро като мъгла.

Едни от многото предимства за преминаване към подобен тип услуги е, че те спестяват разходи по изграждането и поддръжката на собствена ИТ инфраструктура и сървъри на компаниите. Но предимствата се увеличават ежедневно с подобряването на платформите и услугите на Облака.

На 3 ноември (четвъртък) в Интер Експо Център в София ще се проведе конференция, на тема „2017 o’clock – Time to shoot your business to the Cloud(s)“, където водещи специалисти ще разкажат защо е наложително да започнем да ползваме Облачни услуги в бизнеса си. Събитието ще открият Balkan Services и NetSuite, след което кратки лекции ще изнесат представители на Google, Oracle, Digital Marketing Group и Startup Masters.

Уникалното на конференцията е, че за първи път в България, гигантите в определянето на тенденции в технологиите в световен мащаб се събират на една сцена, за да разкажат как Облака може да оптимизира бизнеса в България.

Бизнес събитието е подкрепено от ERP Academy и е подходящо за генерални директори, мениджъри от всички индустрии, студенти, както и за всички с интерес към облачните решения.

ERP Academy и Balkan Services ще поемат таксите за участие на студентите в бакалавърската програма „ИТ анализ и бизнес стратегии“ и магистрите от „Бизнес анализ и ERP решения“, като част от политиката си за подпомагане на образованието.

Повече информация и форма за регистрация можете да откриете на: ЛИНК