fbpx
Новини

Специалист от ERP Academy ще се включи в The Business Storm

Специалист от ERP Academy ще се включи в интерактивния бизнес форум на The Business Storm, който ще се проведе през септември в София Тех Парк. Това е първото по рода си в България разтърсващо знанията и сетивата бизнес събитие, на което основен гост ще е международният лектор Саймън Бъкнал, което комбинира в себе си по уникален и в непредставян до сега формат международно бизнес ноу­хау, интерактивни мастър класове, емоционални преживявания, разнообразие на програмата, уникално по рода си съдържание и цялостно преживяване на формата.

The Business Storm е проект, посветен на развитието и израстването на малкият и среден бизнес, стартъпи и корпорации. Събитието е създадено специално за предприемачи, директори на компании, мениджъри, бизнес специалисти, собственици на фирми и тим лидери.

Всички приятели и поддръжници на ERP Academy позлват 10% отстпъка при регистрация за The Business Storm с промо код: ERPBG

От името на ERP Academy ще се включи специалист по ERP и CRM, който ще разкаже повече за различните класове бизнес софтуер, продажбата на такива решения, управлението на проектите, интеграцията с наличните системи при клиентите, както и бъдещото развитие и поддръжка.

ERP Academy дава възможност за реализация и кариера в един от най-проспериращите сектори. Академията, която е създадена през 2015 година е проект на собственици на фирми и експерти от сферата на бизнес софтуер, като отговор на нарастващия недостиг на обучени кадри.

Само за една година ERP Academy успя да реализира няколко обучения, безплатни семинари, както и първата по рода си в България магистърска програма „Бизнес анализ и ERP решения“ и първата в Европа бакалавърска програма „ИТ анализ и бизнес стратегии“ съвместно с Висше училище по застраховане и финанси.