fbpx
Новини

Стартира кандидатстването за Career Show Awards 2023

Започна кандидатстването във водещите награди за най-добър работодател – Career Show Awards 2023, на които ERP Academy е информационен партньор. Престижните награди отличават компании от различни сектори в над 80 категории, насочени към работодателската марка.

Петото издание на Career Show Awards става витрина за проекти и стратегии за развитие на работодателската марка, привличане, задържане и ангажиране на служителите. Акцент и през тази година е създаването и поддържането на благоприятна и стимулираща работна среда.

Тазгодишното издание на бизнес наградите за най-добър работодател е предвидило допълнителни категории, съобразени с изменящите се условия на работа, приоритети и ценности на служителите. Сред новите категории, в които работодателите могат да представят разработените стратегии, с които отговарят на новата работна действителност, са:

  • Стажантска програма
  • Програма за млади родители
  • Referral програма
  • Co-working инициатива и др.

Категориите в група “HR услуги” от своя страна дават възможност на всички доставчици, работещи за създаването на по-добра работна среда в компаниите, да разкажат повече за себе си. Компании, предлагащи фирмени обучения, подбор на персонал, HR софтуери, храни и напитки за офиса, застраховки и други допълнителни придобивки могат да се включат представяйки услугите си.

Представените кандидатури в Career Show Awards се оценяват от независимо експертно жури, в състава на което влизат световно признати професионалисти с дългогодишен опит от различни браншове. След обявяване на победителите всички кандидатури, както и оценките на членовете на журито стават публични и общодостъпни, с което се гарантира прозрачността на конкурса.

Кандидатстването за най-добър работодател в Career Show Awards 2023 може да направите на страницата на наградите – careershow.bg/awards