fbpx
Новини

Водещият доставчик на софтуерни решения Intelligent Systems се присъединява към партньорите на ERP Academy

Водещият доставчик на софтуерни решения Intelligent Systems се присъединява към партньорите на образователната организация ERP Academy. Тя има за цели да развива обучението в областта на бизнес софтуера и да популяризира сектора като перспективен за развитие както за бъдещите професионалисти в областта, така и за компаниите, които се стремят към изграждане на устойчиви и съвременни бизнес модели и дейности.

„С течение на времето в Intelligent Systems се убедихме, че знанието е ценно, когато се споделя и надгражда. Затова с удоволствие решихме да се присъединим към партньорската мрежа на ERP Academy. Компанията ни е с богат опит във внедряването на софтуерни системи и поради тази причина смятам, че нашите висококвалифицирани специалисти ще бъдат полезни на колегите, на които им предстои да стартират работа в тази сфера“, сподели Калин Цветанов, изпълнителен директор на Intelligent Systems.

Intelligent Systems е водещ партньор на Microsoft с над 17 години опит във внедряването на софтуерните решения за управление на бизнеса, базирани на Microsoft Dynamics 365 и Power Platform. През годините компанията е реализирала над 500 проекта в повече от 56 държави в Европа, Азия, Африка и Америка. Intelligent Systems има офиси в България, Турция, Албания, Румъния и Белгия, където работят над 200 специалисти.

В резултат на високия професионализъм при изпълнение на проектите и бърз растеж през годините, компанията е многократно награждавана с най-високите отличия за Microsoft партньори: Inner Circle for Microsoft Dynamics, Presidents Club for Microsoft Dynamics, Partner of the Year for Central and East Europe и други.

Богатият опит, натрупан от стотиците успешно реализирани внедрявания, позволи на Intelligent Systems да развие собствени продукти върху платформата Microsoft Dynamics 365. Те са специализирани за нуждите на автомобилните вносители и дилъри, компаниите в сферата на транспорта и логистиката, фармацевтичното производство, строителството, производството на храни и продажбите на дребно.

„Работим активно през годините, за да допринесем за професионалното развитие на младите хора в България. Друга наша цел е качественото информиране на бизнеса за актуалните решения и най-добри практики в сферата на бизнес софтуера. ERP Academy не е само образователна организация, а кауза, зад която застават фирми от бранша. Щастливи сме, че компания от ранга на Intelligent Systems се присъединява към партньорите ни. Вярваме, че заедно ще можем да дадем много добавена стойност на всички обучаващи се“, коментира доц. д-р Наталия Футекова – основател на ERP Academy.

Партньори на ERP Academy са водещи български и световни компании за бизнес софтуер, както и експерти от областта. Те имат за цел да подпомогнат подготовката и обучението на кадри в специфичния бранш на бизнес софтуера от клас ERP, CRM и BI, стимулирането на съвместни инициативи с образователните институции и популяризирането на сектора като подходящо място за кариерно развитие.

Академията работи съвместно с университети, преподаватели, фирми, браншови организации и експерти от бизнеса, с цел да подпомогне образованието да бъде по-близко до реалните нужди на бизнеса, а бъдещите кадри максимално подготвени за пазара на труда в сферата на бизнес мениджмънта и информационните технологии.