fbpx
Новини

Доц. д-р Наталия Футекова част от престижното жури на Career Show Awards

Продължава кандидатстването във водещите награди за най-добър работодател – Career Show Awards 2023. Престижните награди отличават компании от различни сектори в над 80 категории, насочени към работодателската марка. Заместник-председателят на управителния съвет на Българска асоциация по информационни технологии (БАИТ) и част от ресор „Висше образование“ в организацията доц. д-р Наталия Футекова е част от престижното жури, което оценява кандидатурите на компаниите.

Петото издание на Career Show Awards става витрина за проекти и стратегии за развитие на работодателската марка, привличане, задържане и ангажиране на служителите. Акцент и през тази година е създаването и поддържането на благоприятна и стимулираща работна среда.

“За нас е изключителна чест, че доц. д-р Футекова прие поканата ни да бъде част от екипа на журито в Career Show Awards 2023. Винаги се стремим да си партнираме с професионалисти на високо ниво, които могат да допринесат за развитието на работната среда у нас. Благодарни се, че имаме подкрепата и оценката на такъв професионалист!”, споделя Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

Тазгодишното издание на бизнес наградите за най-добър работодател е предвидило допълнителни категории, съобразени с изменящите се условия на работа, приоритети и ценности на служителите. Сред новите категории, в които работодателите могат да представят разработените стратегии, с които отговарят на новата работна действителност, са:

  • Стажантска програма
  • Програма за млади родители
  • Referral програма
  • Co-working инициатива и др.

Категориите в група “HR услуги” от своя страна дават възможност на всички доставчици, работещи за създаването на по-добра работна среда в компаниите, да разкажат повече за себе си. Компании, предлагащи фирмени обучения, подбор на персонал, HR софтуери, храни и напитки за офиса, застраховки и други допълнителни придобивки могат да се включат представяйки услугите си.

Кандидатстването за най-добър работодател в Career Show Awards 2023 може да направите на страницата на наградите – careershow.bg/awards