fbpx
Новини

Наталия Футекова е част от журито на годишните награди на b2b Media

За поредна година Наталия Футекова – управляващ партньор в ERP.BG и основател на ERP Academy е част от журито на годишните награди на b2b Media. И тази година конкурсът ще отличи най-добрите предприемачи, най-иновативните компании, най-устойчивите програми за employer branding, както и социално-отговорни кампании, използващи иновативно мислене за постигане на резултати, дори и в ситуациите на бързо променяща се и винаги предизвикателна бизнес среда.

Журито ще даде своята оценка по критерии като устойчиво и иновативно поведение, оригиналност на идеите и подходите за преодоляване на затрудненията, ефективност от реализацията, новаторство по отношение и на позиционирането на продуктите и на услугите, а също и иновативност в начина, по който са били комуникирани.

В конкурса могат да кандидатстват също проекти с образователна насоченост в сферата на бизнеса, както и проекти за подпомагане на различни групи от обществото по време на сменящи се и застъпващи се кризи.

Новите категории за 2022 година са „Успешно предприемачество“, „Кампания с кауза“, „Проект с кауза“, „Социален проект в отговор на криза“ и „ESG проект“. За първи път през 2021 година бяха връчени призове като „Иновативна бизнес стратегия / бизнес трансформация на годината“, а също и „CEO на годината“. Двете отличия ще бъдат присъдени и тази година, а голямата награда този път ще бъде за „Иновация на годината“.

Официалната церемония ще се проведе на 12 юли 2022 година, когато класираните на първите места ще получат своите отличия.

Повече информация на https://awards.b2bmedia.bg