fbpx
Новини

Наталия Футекова е част от журито на юбилейното издание на B2b Media Awards

Десетото юбилейно издание на конкурса B2b Media Awards ще се проведе през месеците юни – юли 2024г. Организаторите очакват най-добрите, най-иновативните и устойчиви компании да покажат своите находчиви програми, проекти и стратегии, гъвкавост, иновативност, грижа за обществото и служителите си в усилията си за преодоляване на трудни обстоятелства и за постигане на високи резултати.

И тази година конкурсът ще отличи най-добрите предприемачи, най-иновативните компании, най-устойчивите програми за employer branding, както и социално-отговорни кампании, иновативно мислене, впечатляващи резултати, и устояване в предизвикателна бизнес среда.

Журито ще даде своята оценка по критерии като устойчиво и иновативно поведение, оригиналност на идеите и подходите за постигане на успех, ефективност от реализацията, новаторство по отношение и на позиционирането на продуктите и на услугите, а също и иновативност в начина, по който са били комуникирани. Сред членовете на журито тази година са доц. д-р Наталия Футекова, Надя Маринова, Мария Гергова Бенгтсон, Юлиян Евтимов, Мартин Богданов, Дарина Георгиева, Александър Христов, Детелина Смилкова, Ева Майдел, Анета Алашка и Иван Велков.

В конкурса могат да кандидатстват също проекти с образователна насоченост в сферата на бизнеса, както и проекти за подпомагане на различни групи от обществото по време на сменящи се и застъпващи се кризи, CSR и ESG стратегии.

Новите категории за 2024 година са ESG трансформация, Научна иновация и Приобщаване и ранообразие, а голямата награда тази година ще се връчи за Иновация в бизнеса.

За да подадете своята кандидатура, можете да попълнете онлайн формата за кандидатстване в сайта на B2b Media Awards: https://awards.b2bmedia.bg/

Начало на кандидатстването – 3 юни 2024 г.

Краен срок за кандидатстване – 28 юни 2024 година.