fbpx
Новини

Краен срок за кандидатстване за Най-добър работодател на България

Наближава крайният срок за кандидатстване във водещите награди за най-добър работодател – Career Show Awards 2023, на които ERP Academy е информационен партньор. До 4 август се приемат заявки за отличие в наградите в 6 групи категории:

  • Най-добър работодател
  • Ангажираност и иновации
  • Employer branding и събития
  • Здраве и екология
  • Управление и екипи
  • HR услуги

Career Show Awards е ежегоден конкурс, който отличава най-забележителните постижения в сферата на управлението на хора и работодателската марка. Всяка година за отличие в наградите се съревновават най-добрите практики на компаниите в посока привличане, задържане, развитие на таланти, стратегии за популяризиране на работодателската марка и др.

Компаниите могат да кандидатстват за награда в над 70 категории. Сред най-популярните категории, в които работодателите представят своите успешни проекти и инициативи, са “Стратегия за онбординг”, “Стратегия за обучение и развитие”, “Стратегия за толерантност и приобщаване”, “Стратегия за ангажиране на служители”, “CSR стратегия” и др. Категориите в група “Най-добър работодател” дават възможност на компаниите да откроят цялостната си работа и инвестиции като работодатели, за да спечелят на компанията престижното звание.

Кандидатурите на работодателите се оценяват от престижното жури на Career Show Awards. Екипът на журито на наградите е съставен  от доказани професионалисти с дългогодишен опит в различни сфери на обществения и бизнес живот. Те са откроени обществени личности с неоспорим авторитет и висока експертиза. Сред членовете на журито на наградите са Президентът Росен Плевнелиев , н.пр. Тодор Стоянов (посланик на Република България в Италия), Антоанета Николова (журналист), Веселина Кавръкова (Изпълнителен директор на WWF България) и др.

“С годините Career Show Awards спечелиха доверието на водещите работодатели у нас. Благодарение на високия професионализъм и визионерско мислене на нашето жури, наградите са неоспоримо признание за забележителните постижения на компаниите в посока осигуряване на благоприятни условия на труд и професионална перспектива за служителите. Участието в бизнес награди е не само мощен инструмент за популяризиране на компаниите като желан работодател, но и двигател на HR индустрията за развитие на иновативни и модерни работодателски практики, които да отговорят на динамично променящите се нужди и приоритети на пазара на труда. За нас е удоволствие, че можем да дадем гласност на постиженията на работодателите и да ги поощрим в техните усилия да допринасят за развитието на бизнес средата у нас”, споделя Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

След обявяване на победителите в наградите всички кандидатури и оценки на журито стават общодостъпни, което гарантира прозрачността на конкурса.

Крайният срок за регистрация в Career Show Awards e 4 август.

Регистрация може да се направи на: careershow.bg/awards