fbpx
Новини

ERP Academy е партньор на Career Show 2021

Подкрепата на ERP Academy получи водещото кариерно изложение за квалифицирани кадри Career Show 2021. Събитието ще се проведе на 29 септeмври в Sofia Event Center и на 30 септември изцяло онлайн. Организаторите очакват над 200 компании да се срещнат с 8000 квалифицирани кандидати в двата дни на събитието.

Career Show е кариерна общност, отворена за всеки, който иска да се развива и да разгърне своя професионален потенциал. През тази година водещото кариерно събитие, част от програмата на общността, ще събере едни от най-големите работодатели в България и Европа с квалифицирани кандидати на живо и онлайн.

“За нас е чест, че сред нашите партньори е ERP Academy – така успяваме заедно да работим в каузата за свързването на квалифицираните кадри и бизнеса. Двудневното събитие Career Show 2021 ще даде възможност за лична среща между търсещи и предлагащи работа както на живо в Sofia Event Center, така и онлайн от всяка точка на света. За нас е истинска радост да работим с едни от най-добрите професионалисти, които показват високото ниво на работна среда в България”, споделят от организаторите.

Регистрацията за събитието е напълно безплатна, но задължителна. С това всеки един участник може да се срещне в водещи работодатели от България и Европа, както и да участва в програмата на събитието с лекции и дискусии за кариера, баланс работа – личен живот, финанси, ИТ и високи технологии. Част от лекторите тази година са имена като Левон Хампарцумян, Миролюба Бенатова, Крис Захариев и други.

Регистрирайте се безплатно от тук: https://careershow.bg/register/