fbpx
Новини

Дипломиране на студентите от специалност „Бизнес анализ и ERP решения“

Уважаеми дипломанти,

На 05 декември 2018 г. от 10:00 ч. на тържествена церемония в аулата на Висшето училище по застраховане и финанси ще бъдат връчени дипломите на випуск 2018 година.

В присъствието на ръководството на висшето училище, преподаватели, родители и близки на студентите,  ректорът доц. д-р Григорий Вазов ще поздрави дипломираните студенти. Специални награди ще бъдат връчени и на изявени преподаватели.

Всички дипломанти трябва да бъдат в сградата на ВУЗФ в 9:00 часа. За Ваше удобство в кабинет № 302 ще може да оставите личните си вещи. В кабинет № 303 ще  получите тога и шапка срещу подпис, които трябва да върнете на същото място след края на церемонията.

*При желание от Ваша страна имате възможност да закупите шапките за спомен на цена от 15 лева.

Не забравяйте, че след получаване на дипломата си трябва да се подпишете в регистъра на дипломите,      който ще бъде в аулата при представител на дирекция „Учебна дейност“ на първия ред до стълбите към сцената.

Моля да потвърдите присъствието си на церемонията в срок до 26ти ноември 2018 година тук.

*Всички, които желаят да получат дипломите си на официалната церемония, трябва да са ги подписали в отдел “Студенти” до 23ти ноември 2018 година и да са потвърдили присъствието си в срок.