fbpx
Новини

ERP Academy представя първата магистърска програма по ERP и бизнес софтуер по време на ERP.net Expo 2019

Образователната организация ERP Academy ще представи първата по рода си в България и една от малкото в Европа магистърска програма по бизнес софтуер и ERP по време на „ERP.net Expo 2019: Нови бизнес възможности с екосистемата ERP.net“.

„ERP.net Expo 2019 – Нови бизнес възможности с екосистемата ERP.net“ ще представи екосистемата от партньори, външни разработчици и приложения на софтуерната компания ERP.BG, благодарение на която бизнесът ще има възможност да адаптира работата си към бъдещите изисквания на динамичната икономическа среда, да изгради устойчивост във времето и да се развива.

В дигиталната ера за бизнеса е от изключително значение да открие софтуерен продукт, който е подходящ гръбнак на всички информационни потребности – сега и в бъдеще. Една ERP система е необходимо да обхваща добре управлението на ресурсите и да бъде изградена като платформа, върху която да се надгражда постепенно цялата информационна схема. За да постигне това, българската софтуерна компания ERP.BG разчита на изграждането и поддържането на екосистема от партньори, заедно с които помага за развитието на бизнеса на своите клиенти.

ERP.BG е една от първите компании, които започнаха да работят в тази насока при разработването на своя продукт още преди години. С всяка своя нова версия тяхната ERP система EnterpriseOne® се превръща в пълноценна платформа и екосистема. В резултат на това компаниите получават едно уникално решение, създадено с повече мисъл за техния бизнес, техните конкурентни предимства и ноу-хау. Освен всеобхватното и качествено обслужване, съобразено със специфичните бизнес потребности, което предлага на клиентите, софтуерната компания продължава да развива и своята мрежа от партньори, давайки възможност както на утвърдени внедрителски компании да разширят бизнеса си, така и на участници от други сегменти като консултантски и счетоводни фирми, разработчици на приложения и други, да се включат в бързоразвиващия се сегмент на бизнес софтуера.

Повишените изисквания на икономиката и работата в динамични условия по естествен път водят и до увеличаването на потребността от квалифицирани кадри. Именно за това образователната организация ERP Academy, съвместно с ВУЗФ създаде първата по рода си магистърска програма „Бизнес софтуер и ERP решения“, където един от основните партньори е софтуерната компания ERP.BG, която предоставя своята платформа EnterpriseOne, върху която студентите да се обучават и да трупат опит. Бизнес магистърската програма е силно практически ориентирана и се появява като отговор на нуждата от ново поколение кадри на пазара на труда, които имат силни икономически и IT познания, притежават критично мислене, способни са бързо да се адаптират към променящата се икономическа обстановка и са готови да прилагат иновативни технологии и решения, за да подобрят функционирането на съвременния бизнес, така че той да бъде конкурентноспособен и устойчив в ерата на дигиталната трансформация, все по-голямата глобализация на пазара и прехода към Индустрия 4.0.

На 6 юни от 14:00 часа в зала Бета на Sofia Event Center по време на „ERP.net Expo 2019 – Нови бизнес възможности с екосистемата ERP.net“, софтуерната компания ERP.BG ще очаква представители на бизнеса с интерес към внедряване и развитие на ERP платформа, както и нови партньори, които могат да станат част от екосистемата ERP.net.

„ERP.net Expo 2019 – Нови бизнес възможности с екосистемата ERP.net“ е с вход – свободен. Повече информация и възможност за заявка за участие можете да откриете на адрес www.expo2019.erp.bg