fbpx
Новини

Започват курсове по бизнес софтуер на ERP Academy и ВУЗФ

Новата инициатива на двете образователни организации е насочена към ръководители на предприятия, ИТ мениджъри и ръководители на проекти.

Що е то бизнес софтуер и как да го използваме, за да печелим са въпроси, чийто отговор става все по-лесен. За тази кауза ще допринасят поредица от обучителни курсове по бизнес софтуер (BS), организирани от ERP Academy и Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ). Двете образователни организации, които само преди три месеца обявиха създаването на първата у нас магистърска програма „Бизнес анализ и ERP системи“, сега разширяват дейността си, организирайки и курсове, насочени към ръководители на предприятия и ИТ мениджъри, както и към всеки специалист, който желае да разшири своите познания в сферата.

Според организаторите на курсовете, от обученията могат да се възползват например компаниите, на които предстои внедряване на система за управление на бизнеса, като изпратят ръководителя на проекта да се подготви по-добре в областта. Дори управители и изпълнителни директори без опит в сферата на технологиите могат да завършат курсовете, натрупвайки повече познания в една ключова за техните предприятия област и подготвяйки се по-добре за осъществяването на ИТ стратегията на компанията, в която работят, отбелязват още от ERP Academy и ВУЗФ.

По официалната информация, oбучаващите се в тези нови БС курсове ще се запознаят с най-важните класове бизнес софтуер и сфери на управление в предприятията – ERP (Enterprise Resource Planning – планиране на фирмените ресурси), CRM (Customer Relationship Management – управление на отношенията с клиентите), BI (Business Intelligence – бизнес анализи) и др.