fbpx
Новини

Smart Business Soft се присъединява към образователната организация ERP Academy

Софтуерната компания Smart Business Soft се присъединява към партньорите на образователната организация ERP Academy, която има за цели да развива обучението в областта на бизнес софтуера и да популяризира сектора като перспективен за развитие както за бъдещите професионалисти в областта, така и за компаниите, които се стремят към изграждане на устойчиви и съвременни бизнес модели и дейности.

Smart Business Soft е софтуерна компания, специализирана в областта на внедряване на бизнес софтуерни решения от клас ERP, CRM и BI. Фирмата е основана през 2014 година като стартъп проект и към момента има повече от 30 успешни проекта и 1500 потребителя, които работят с техните бизнес софтуерни решения.

„Радваме се, че вече сме сред партньорите на ERP Academy и ще можем да бъдем полезни с нашия опит и всички знания, натрупани през годините. Вярваме, че информираността и добрия пример са важни за всички бъдещи колеги, а и за компаниите, които предприемат стъпки към дигиталната трансформация на бизнеса“, коментират от Smart Business Soft.

Партньори на ERP Academy са водещи български и световни компании за бизнес софтуер, както и експерти от областта, които имат за цел да подпомогнат подготовката и обучението на кадри в специфичния бранш на бизнес софтуера от клас ERP, CRM и BI, стимулирането на съвместни инициативи с образователните институции и популяризирането на сектора като подходящо място за кариерно развитие.

„ERP Academy е основана през 2015 година, като за този период обучава 5 випуска студенти в единствената по рода си в България и Европа магистърска програма с авторска методология на преподаване „Бизнес софтуер и ERP платформи“, подпомага университетите и училищата в създаването на качествени учебни програми и реализира десетки събития и проекти, насочени към образованието, бизнеса, научните среди и различни социални каузи. Продължаваме да се развиваме и да създаваме нови, трайни и стойностни партньорства с компании от бранша, за да създаваме заедно по-добра среда за развитие на образованието и бизнеса в областта“, коментира доц. д-р Наталия Футекова – основател на ERP Academy.

Академията работи съвместно с университети, преподаватели, фирми, браншови организации и експерти от бизнеса, с цел да подпомогне образованието да бъде по-близко до реалните нужди на бизнеса, а бъдещите кадри максимално подготвени за пазара на труда в сферата на бизнес мениджмънта и информационните технологии.