fbpx
Новини

Navtech Group застават зад каузата за подкрепа и развитие на обучението по бизнес софтуер

Navtech Group застават зад каузата за подкрепа и развитие на обучението по бизнес софтуер в България, присъединявайки се към партньорите на образователната организация ERP Academy. Академията работи съвместно с университети, преподаватели, фирми, браншови организации и експерти от бизнеса, с цел да подпомогне образованието да бъде по-близко до реалните нужди на бизнеса, а бъдещите кадри максимално подготвени за пазара на труда в сферата на бизнес мениджмънта и информационните технологии.

Основана като компания с фокус върху постигане на най-добрите резултати при изграждане на ERP системите, Navtech Group остава винаги фокусирана върху постигане на съвършени резултати, но и на равно с това върху екипа, който е най-важното перо в една организация. С оглед на дългoгодишния натрупан опит, компанията се присъединява към партньорите на ERP Academy, за да допринесе за развитието на младите хора, които искат да се развиват в тази област.

“Присъединяването ни към ERP Academy е ход, който цели да помогнем за развитието на младите хора, които имат желание да се превърнат в експерти. Те ще могат да получат умения в счетоводството и финансите, продажбите, управлението на веригата за доставки, управлението на материалите и процесите на закупуване и снабдяване“, сподели Петър Димов, Business Development Manager в Navtech Group.

Navtech Group е водещ експерт в бизнес софтуерни решения за търговия на дребно, хотелиерство, производство и услуги. Компанията обслужва клиенти в 15 държави по света, а екипът й има дългогодишен опит в услугите за бизнес консултации, разработване и внедряване на Microsoft Dynamics 365 Business Central. Navtech Group е и сред платинените партньори на Microsoft и LS Retail.

„Дигитализацията се развива изключително много през последните две години, бизнес процесите се променят, професиите и необходимите умения за реализация също. Винаги сме виждали нуждата от задълбочаване на знанията в сферата на бизнес софтуера, защото знаехме, че този момент рано или късно ще дойде и този тип решения ще станат не просто препоръчителни, а задължителни. Затова и преди 6 години с партньори от бранша се обединихме, за да подкрепим образованието и да помогнем за изграждането на едни по-добри професионалисти, които да останат да живеят и работят в България. Радвам се, че все повече фирми от бранша се присъединяват към нашата кауза, защото заедно можем да постигнем стойностна промяна“, коментира доц. д-р Наталия Футекова – основател на ERP Academy.

Партньори на ERP Academy са водещи български и световни компании за бизнес софтуер, както и експерти от областта, които имат за цел да подпомогнат подготовката и обучението на кадри в специфичния бранш на бизнес софтуера от клас ERP, CRM и BI, стимулирането на съвместни инициативи с образователните институции и популяризирането на сектора като подходящо място за кариерно развитие.