fbpx
Новини

Наталия Футекова е сред лекторите на Leadership by Career Show

Доц. д-р Наталия Футекова – управляващ партньор на ERP.BG и основател на образователната организация ERP Academy ще бъде сред лекторите на събитието „Leadership – лидерство и управление“, организирано от Career Show.

Събитието ще засегне важни теми като това кои са качествата и навиците на успешните лидери, как да си изградим вътрешна нагласа за успех, какво е кариерна увереност и как да я постигнем, и други. Участиниците ще имат възможност да разберат какви са практически стъпки за развитие и усъвършенстване на лидерски и управленски умения, както и как могат да достиганат до по-добри кариерни постижения.

Наталия Футекова ще представи темата „Емпатията като инструмент за ефективно лидерство“, по време на която ще разкаже пред гостите на събитието за това как се развива емпатия, защо е толкова важна и как помага за правилното управление на една съвременна компания.

Leadership by Career Show ще се проведе онлайн на 20 януари (четвъртък) от 09:00 часа. Събитието е безплатно, но изисква предварителна регистрация, която може да бъде направена на адрес https://careershow.bg/register/.

Повече информация за събитието може да бъде открита на адрес: https://careershow.bg/events/leadership/