fbpx
Новини

ERP Academy подкрепя мисията на Career Show да свързва бизнеса и българските таланти

ERP Academy е официален партньор на Career Show 2024 – най-мащабното кариерно събитие за професионално и личностно развитие.

Career Show събира най-желаните работодатели на България, за да ги срещне с хиляди млади и опитни таланти. Ежегодно събитието се посещава от 4000+ професионалисти – активно търсещи нова и по-добра работа в различни сфери.

От две години насам Career Show се провежда и извън София. Тази година бизнесите имат възможност да се включат в 5-те най-големи града на България:

  • София, 2 октомври, Арена Армеец
  • Пловдив, 8 октомври, Международен панаир
  • Бургас, 11 октомври, Конгресен център
  • Варна, 15 октомври, Галерия “Графит”
  • Русе, 18 октомври, Хотел Рига

Career Show е и организатор на водещите награди за най-добър работодател – Career Show Awards. Наградите отличават водещи практики в грижа за служителите и работодателската марка. Компаниите кандидатстват за отличие в различни категории със своите стратегии за привличане, обучение, управление и развитие на човешките ресурси. Кандидатурите се оценяват от престижното жури на Career Show Awards, съставен от доказани експерти и видни личности от бизнес екосистемата и обществения живот. Сред членове на журито на наградите са Цветан Симеонов от Българската търговско-промишлена палата, Росен Плевнелиев, Весела Тодорова-Мозеттиг от Френско-българска търговска и индустриална камара, Весела Кавръкова от WWF, психологът Ани Владимирова и др.

“Благодарим на ERP Academy, че подкрепя Career Show в мисията ни да улесним контакта между бизнеса и амбициозните и талантливи професионалисти на България. Всяка година имаме удоволствието да посрещнем стотици работодатели, които доказват, че възможностите за реализация и развитие у нас са наистина неограничени. Най-голямото удовлетворение за нас е, че можем да помогнем на хиляди професионалисти по пътя към кариерния връх. Подкрепата на нашите партньори е основополагаща за успеха на събитието и стотици сбъднати мечти.”, споделят организаторите.

Повече информация за Career Show ще намерите на careershow.bg.