На 30-ти ноември в Бургас ще се проведе събитие на тема „Бизнес и ИТ. Нови възможности“, което ще представи пред аудиторията инвестиционния потенциал в „Индустриален и логистичен парк – Бургас“ и съвременни ИТ решения за бизнеса.

Бизнес събитието се организира от „Индустриален и логистичен парк – Бургас“ и ще събере водещи специалисти, които ще разкрият възможности за инвестиции и управление на бизнес процеси пред мениджъри на различни компании, инвеститори от страната и гр. Бургас, представители на местната власт, браншови камари, бизнес организации и студенти.

„Бизнес и ИТ. Нови възможности“ ще представи лектори от водещи компании от бранша, които ще разкажат за най-популярните технологии и тенденции при бизнес софтуера, които осигуряват средата за функциониране на съвременните компании. Всеки представител на фирма, който присъства на събитието ще има възможността да зададе лично въпросите си и да получи ценни съвети за решаването на сложни бизнес казуси.

„Бизнес и ИТ. Нови възможности“ ще се проведе в Бургаския свободен университет в две части – от 9:30 и 13:30 часа. Партньори на събитието са „Индустриален и логистичен парк“ – Бургас АД, Община Бургас, Бургаски свободен университет, ERP Academy, КРИБ – Бургас, SUTHERLAND, сп. Enterprise, Uchi.bg, Pixelmedia.bg и Smartage.bg.

Безплатна регистрация за събитието: ТУК

ПРОГРАМА:

I-ви панел

официална част
начало: 09:30 часа
край: 13:00 часа

• Откриване – 9.30 ч. – 9.45 ч.
• 9.45 ч. – 10.15 ч. Запознаване с дейностите на „Индустриален и логистичен парк“ – Бургас АД
• 10.15 ч.- 10.45 ч. Презентация на фирма SUTHERLAND

10.45 ч. – 11.30 ч. Представяне на ERP Academy – Три компании ще запознаят аудиторията с различни системи:

• Запознаване с ERP – ERP.BG – http://erp.bg
• Запознаване с CRM – Team Vision – http://www.team-vision.bg
• Запознаване с BI – Balkan Services – http://www.balkanservices.com
• 11.30 – 13.00 ч. Почивка (Край на първи панел 13.00 часа)

Таргет групи: студенти и външна аудитория

II-ри панел

начало: 13:30 часа
• Свободни дискусии и уъркшопи с фирмите от ERP Academy
Таргет групи: Фирми на територията на град Бургас

Категории: Новини