Ученици от Училищния Парламент към професионална гимназия “А.С.Попов” в София, направиха специален филм по идея на агенция за публични комуникации VIP Communication PR на тема “Искам да остана в България”, който ще бъде представен по време на Осмото издание на Наградите за журналистика в края на май. 

Управляващите съдружници на  VIP Communication PR – Патриция Кирилова и Дончо Георгиев, направиха дарение за Училищния Парламент по време на традиционния празник на професионална гимназия, а директорът на гимназията – инж. Мирела Хитова, прие събраните от няколко благотворителни кампании на  VIP Communication PR средства. 

Сред гостите на събитието бе и г-жа Наталия Футекова, основател на  ERP Academy, партньор на  кампанията.

Кампанията “Искам да остана България” се провежда по инициатива на агенция за публични комуникации ВИП Комюникейшън, под патронажа на Ротари Клуб – Самоков и ERP Academy.
Ученическият парламент /УП/ е самостоятелна организация за самоуправление на учениците от ПГАВТ “А.С.Попов” на доброволен принцип. Той съществува вече повече от 13 години и се състои от управителен борд и общо събрание. 

От четири години насам в УП съществуват 3 комисии: “Проекти и благотворителност”, “Спорт”, “Ред и дисциплина” отговарящи за различни дейности. Най-новата комисия създадена в началото на учебната 2017/2018 г. е “Връзки с обществеността. УП организира множество благотворителни кампании, инициативи целящи превенция на противообществени прояви, както и различни спортни турнири.

Банковата сметка за дарение на кампанията “Искам да остана в България” е:  Ротари клуб – Самоков, IBAN BG68STSA93000022762438

Categories: Новини