DAY 1

30.03.2019 (Saturday)

START

9:00 a.m.

END

4:15 p.m.

DAY 2

31.03.2019 (Sunday)

START

9:00 a.m.

END

4:15 p.m.

Стъпка към бъдещата ви кариера!

В днешният бизнес всеки бъдещ мениджър трябва да разбира от данни и да притежава добри аналитични способности. Широкото навлизане на Business Intelligence системите изисква познаване на техните възможности.

С този Business Intelligence курс, воден от професионалисти с над 10г. стаж, Вие получавате шанс за успешна кариера без значение дали имате намерение да работите в българска, международна компания или публичен орган.

Business Intelligence курсът ще Ви даде възможност да се запознаете с реални решения за компании от различни индустрии. В сътрудничество със специалисти от водеща ИТ компания Вие ще получите достъп до върхови технологии и ноу-хау за тяхното използване.

Придобитите знания ще Ви помогнат да използвате ефективно BI системите в ежедневната работа и да поставяте изискванията си към подобни решения.


Защо трябва да се възползвам от този курс?

 

⇒ Отлични перспективи за работа в национални и международни компании
⇒ Разбиране на процесите в многообразни и сложни организации
⇒ Развиване на лидерски умения

 


За кого е предназначен курсът?

 

Курсът е за бъдещи професионалисти, които искат да имат влияние върху оперативните решения, засягащи ежедневната дейност на компании и организации чрез предоставяне и използване на данни и анализи.


Не забравяйте!

 

В момента, когато четете тази информация, една нова компания се е сдобила с Business Intelligence решение. Тази компания има нужда от специалисти.

ЛЕКТОРИ

Клиенти на Balkan Services са както малки, така и големи компании, а това, което ги обединява е стремежът към развитие. Затова те имат нужда от надежден партньор, който познава добре техния бизнес, съпътства ги по пътя към бъдещите успехи и се развива заедно с тях.

От 2006 г. до сега са завършили успешно над 400 проекта за внедряване на ERP, BI, CPM, изграждане на цялостна IT инфраструктура и Европейски проекти. Всеки един е индивидуален и иновативен, и с всеки хората от екипа са предизвиквали самите себе си, за да се развиват. Реализирали са над 200 интеграции с повече от 150 различни системи. А най-голямо удовлетворение им носи фактът, че техните клиенти им се доверяват отново и отново.

Опитът, който Balkan Services натрупва за последните 13 години и повече от 400 проекта ги е научил, че най-важният показател за тяхната работа е удовлетворението на клиента. Те вярват, че успешно завършен проект означава не просто технически изпълнен, а такъв, който ежедневно компаниите използват, за да подобряват и развиват бизнеса си.

Тайната на  успеха на Balkan Services се крие в екипа! През годините техните консултанти многократно са доказали, че за тях няма невъзможни задачи. Постепенното разширяване на екипа, непрекъснатото усъвършенстване и обучение водят до непрестанно нарастване на тяхната експертиза и им дават основание да вярват в качеството на услугите, които предлагат.

Balkan Services вярват, че помагат на техните клиенти да гледат в бъдещето. Бъдеще на нови технологии, бързи промени и все по-взискателни клиенти. Бъдеще, за което могат да подготвят вашия бизнес да бъде лидер.

Научете повече за Balkan Services на адрес https://www.balkanservices.com/

КОГА?

30.03.2019 (събота) и 31.03.2019 (неделя)

КЪДЕ?

ВУЗФ (София, ул. Гусла 1)

ЦЕНА

450 лева с ДДС

Запиши се или изпрати запитване

e: info@erpacademy.bg
t: +359 899 33 26 22

ERP Academy е иновативен проект на фирми от ERP бранша в България, които обединяват усилия с цел да направят висшето образование по-близко до реалните нужди на бизнеса, а бъдещите кадри максимално подготвени за пазара на труда в сферата на бизнес мениджмънта и ИТ.

Партньори в ERP Academy са водещи български и световни компании за бизнес софтуер, както и експерти от областта, които имат за цел да подпомогнат подготовката и обучението на кадри в специфичния ERP бранш, стимулирането на съвместни инициативи с образователните институции и популяризирането на сектора като подходящо място за кариерно развитие.

Все повече компании от нашия бранш започват да правят свои инициативи за добавяне на практическа стойност към учебния процес и поради тази причина създадохме ERP Academy, която има за цел да разпространява глобално ERP знанието.

Security Code:
security code
Please enter the security code:

Submit